Hej!

Så är det dags för ett nytt brev hem.

Den senaste tiden har vi börjat med nya utmaningar i klassen.

Vi har delat gruppen i två mindre grupper och då har vi arbetat med svenska-ABC, begrepp, former och rim o ramsor.

På idrotten har klassen jobbat med orientering.  Vi har varit på skolgården och använt karta.

Vi har letat halva vykort i skogen. Vi har jobbat två och två. Rörelse, samarbete och minnesträning är sådant som övas i en sån aktivitet.

Två barn har fått representera klassen på elevråd. Vi hade klassråd och tog upp vad som var bra och vad som kunde bli bättre.

Idag gick vi en promenad runt Orrviken. Vi gick förbi där några av barnen bor, vi såg mycket i naturen, Orrikens Bua och vi avslutade vid lekplatsen där de fick äta sin frukt. Vi gick nästan 2 km.

Idag samlade rektor Margareth barnen i gymnastiksalen. Pratade om att vi har en väldigt bra skola. Tyvärr har det hänt saker den senaste tiden som vi behöver ändra. Vi låter andras bänkar vara, vi rör inte saken som inte är våra, vi har ett bra sätt mot varandra. Prata gärna med barnen hemma om hur vi ska vara mot varandra.

Föräldrasamtal: jag har börjat att ha samtal med er föräldrar. Några har inte bokat in något än. Det finns en lapp i klassrummet där du kan boka en tid.

Om du inte har gått in och prenumererat på vår blogg än så ber jag dig göra det. Det är där informationen om skolan kan nås.

Trevlig helg önskar vi er alla.


Prenumerera på nya blogginlägg