Hej!

Nu har vi varit i vårt nya fina klassrum en hel vecka. Ljust och fint och en del saker är på plats.
Det är en månad kvar av terminen i Förskoleklass. Vi försöker göra klart vårt arbete och hinna med lite till innan sommarlovet kommer.
i morgon fredag är vi personal på utvärdering och Ingrid S är vikarie i klassen. Vi förväntar oss att den dagen ska bli bra.

Informationen nedan kommer i pappersform också och vi vill att ni svarar och lämnar tillbaka till skolan. Även en utvärderingslapp till er föräldrar om året som gått. Vi sätter upp en plastficka i vårt klassrum där ni kan lägga lappen. Tack på förhand.

 

Vi har tänkt att göra en utflykt till Djupstan den 13 juni. Den blir av om vi kan få hjälp av några föräldrar att följa med och skjutsa barnen i bilar. Antingen att du är med hela tiden eller kan skjutsa dit eller hem.

Vår plan är att samlas vid skolan klockan 8.10. Vi packar in oss i bilar och åker till Djupstan.

Vi åker tillbaka till skolan till klockan 11.30.

Vi har med lunch, pastasallad, från skolan men vill barnen fylla på med något hemifrån så är det OK. Dock ej godis eller dricka. Ej glasförpackning.

Bra med nåt att sitta på och extra kläder. Gärna två plastpåsar om någon kommer för djupt i vattnet och blir blöt i stövlarna. Vi ska försöka beställa fint väder men man vet aldrig.

Fyll i lappen nedan och ta tillbaka till skolan senast fredag den 25 maj.

 

Ha en trevlig helg så ses vi nästa vecka till en ny hel innehållsrik vecka.


Prenumerera på nya blogginlägg