Vecka 8

Oj den här veckan kom det flera inlägg i Bloggen. Margareth kom till oss en dag i veckan. Hon berättade om bygget. Att vi får nya lokaler framöver. Hon sa till barnen att hon tyckte de var duktiga att lyssna. Jag håller med. En annan sak de kan väldigt bra är att vänta på sin tur när vi gör lekar etc. När det gäller bygget så är tanken att de nya delarna ska besiktigas den 12 mars. Om allt är ok. kommer förskolan att få flytta in där och bygget fortsätter med ombyggnad av de lokaler förskolan har för närvarande. Vi vet inga datum än men håller er uppdaterade när vi har nåt att berätta.

Vi pratar ständigt om ”Fyrklövern”, vår värdegrundssymbol. Vad det betyder det som står där.

  • Alla har lika värde.
  • Alla ska hjälpa varandra.
  • Alla ska känna trygghet.
  • Alla får vara med.

Prata gärna hemma om vad orden står för. Prata om skolan i positiv anda. Barnen kommer att gå i samma klass i många år så det är viktigt att vi tillsammans hjälps åt att lägga en god grund för gruppen. Har du möjlighet att bjuda hem en kompis så tror vi det är en bra sak. Att se varandras vardag på hemmaplan.

Lite extra info om Vasaloppet på onsdag. Det är bra om barnen har ombyte att åka i. De kommer att åka i spåret i 30 minuter. Efter den aktiviteten har de möjlighet att basta. Medtag handduk. Prata med ditt barn om vad som kan vara lämplig klädsel. Underställ och överdragskläder…

På varje barns plats ligger en lapp om Friluftsdag den 15 mars. Ta hem. Fyll i. Lämna tillbaka till skolan.

Trevlig helg till er alla.

 


Prenumerera på nya blogginlägg