Hej!

En innehållsrik vecka är över. Barnen har fått mycket beröm den här veckan. I måndags var de ute i skogen och gjorde uppdrag som funkade bra. I tisdags fick de berätta om hur det gått med läsprojektet och alla kunde redogöra för vad de gjort. På onsdagen var de tillsammans med Gunhild och hon var glad över dagen med barnen. På torsdagen var det Pernillas tur att uttrycka sig positivt om barnen och idag var de superduktiga med att först gå till Nysved sen prova på sju olika friidrottsgrenar och efter det gå hem till lunchen. Så sträck på er föräldrar över era härliga barn. Gott hopp om framtiden.

Nu är det bara två veckor kvar av det här läsåret. Innehållsrika veckor.

Nästa vecka är Ingegärd borta. Britt-Louise är vikarie för henne. Vi kommer att avsluta våra aktiviteter och se vad vi gjort under året. Onsdagen är ledig. Sveriges nationaldag. På idrotten kommer de att vara ute.

När det gäller utflykten den 13/6 till Djupstan är det många föräldrar som kan följa med. Jättekul. De barn som inte har någon förälder med kommer att få plats i någon annans bil. Ser fram mot den dagen. Vi har beställt bra väder…

Efter avslutningen 14/6 i kyrkan samlas vi vid gungställningen utanför kyrkan för att säga hejdå till varandra innan vi fikar.

Trevlig helg till er alla!


Prenumerera på nya blogginlägg